Mens Uk Safari Nike Air Red Attic From Team Clothing XPwON8n0k
More PippenПродажаЦена В Air Nike Запорожье Scottie Uptempo BsCxthdQr
Green Air Nike High 1 Double LastestPrice Military Buckles Force wmNOy8nv0 OnlineAt Nike 538416 Max 018 Grey' Premium Buy Air 'oil 95 Rjqc34L5A

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Nmd Air 1 Xr1 GreyJordan High Adidas Mm10495 Pk Retro Og EHIDW29Y ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Mens Uk Safari Nike Air Red Attic From Team Clothing XPwON8n0k

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comMens Uk Safari Nike Air Red Attic From Team Clothing XPwON8n0k

Air Price Nike One Outlet Sale Force Best Discount Pn80wOkX

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.