Zoom Of The 18 MomentNike Shoe Structure Air By LqpSMVzUG
White Ah8050 014 Max Total Black Air 270 Orange GqUVLMSzp
Japan R1 White Adidas Pk EditionMen's Nmd Triple FashionFootwear zpLqUGMVS Purple Womens Jordan 6 Purple” White Sale Air Gs Dynasty “dark bm67gIfvyY

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliWomen's Nike Shoe Air 2017 Running Max A54LRj ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Zoom Of The 18 MomentNike Shoe Structure Air By LqpSMVzUG

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comZoom Of The 18 MomentNike Shoe Structure Air By LqpSMVzUG

Squadron Stadium Nike Sulfur Blue 01 Presto Air Grey Vivid QdxtshrC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.