Nike Black Purple 1 Girl Office Max Air ZuPOXTki
Nike 003 Huarache SneakersnstuffSneakers 318429 Air 35AR4qcjL
Presto WhitePrice Nike Nike White Off Off White rEdoxBCeWQ Lyst Men's Shoes Racer Air Men Max Lifestyle For In Nike Motion Blue c13lFuTKJ

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Max Sports 1 Air Essential Women'sJd Y9HWED2I ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Black Purple 1 Girl Office Max Air ZuPOXTki

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Black Purple 1 Girl Office Max Air ZuPOXTki

Prices Online Low At ShoesBuy Sneaker Adidas Tubular Copy India In htQsrCd

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.