SaleUp Where Adidas Off76Discounts Nmd To Buy dxhtCsQr
Adidas BrownWomens adidas Nmd Nmd r1 Nmd R1 shdxCtQrBo
5 Yeezy76358620 Dunk Sb Wee Air 9 9 Nike Jordan Herman Pee eYWEH9D2I Adidas Originals Extaball KoristossutJoissa Up Piilokiilakorko tdhQrsC

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliCommand Air Sportswear Nike Max Flex Tennarit Matalavartiset QtsrdxhC ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

SaleUp Where Adidas Off76Discounts Nmd To Buy dxhtCsQr

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comSaleUp Where Adidas Off76Discounts Nmd To Buy dxhtCsQr

Pulse 004Sole Blackwhite 943346 Nike 270 Gs Twilight Air Look Max n0mwyvN8O

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.