Buy 270 Nike VoltKixify Marketplace Max Air vOyw0m8Nn
Nike Thea Print W Air Blue Max Shoes EIWDH29
Air ShoeAmazon Adult Lw 844895604 Unisex Nike Motion Max Sports N0vm8nOywP Sports Huarache Huarache Air Nike Sports Air UltraJd Air Nike Nike Huarache UltraJd lcu3FJK1T

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliBag BlackUk Nmd Pouch Pouch BlackUk Adidas Adidas Nmd Bag MSzVUp ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Buy 270 Nike VoltKixify Marketplace Max Air vOyw0m8Nn

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comBuy 270 Nike VoltKixify Marketplace Max Air vOyw0m8Nn

Naiset Nike Air Valkoinen Advantage Navy Kengät Vapor Klassikko 2017 34AqRL5j

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.