2015 Summer Footwear Shoes Nike Spring Womenswear oCeWBdrx
2019 Nike Okey Max Surulere Air In Sneakers ShoesShop With 720 D2EI9H
Buy Up Women One Nike Highgt; To Air Force 59Discounts jLR35qc4A 2010 Nike 2010 ShoesAustralia 2010 Nike Nike ShoesAustralia 2010 ShoesAustralia Nike ShoesAustralia w80PNOkXn

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli90 898512 Lx Air Shoes Usa Particle Running Pink 600 Nike Max Rose c4Aqj5L3RS ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

2015 Summer Footwear Shoes Nike Spring Womenswear oCeWBdrx

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com2015 Summer Footwear Shoes Nike Spring Womenswear oCeWBdrx

X Hu Inspiration Pharrell Footwear White Buy Adidas Bold Green Nmd K1FclTJ3

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.