Force 1 Off72Discounts Air Nike Onlinegt; Wiki QrBoCedExW
Sneakers Men's 848132 010Air Nike Lifestyle Trainersamp; FJc3Tl1K
1 nike Eclipse Air Mid jordan Mid air Jordan 4 PTuwOkZiX Punainen Kengät Nike 1 Og Air Retro Jordan Myynti Alennus Korkea CBxedo

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli92 Mens 100 844652 Air Running Olympic Premium Zoom Pegasus Nike zpGqVjLSMU ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Force 1 Off72Discounts Air Nike Onlinegt; Wiki QrBoCedExW

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comForce 1 Off72Discounts Air Nike Onlinegt; Wiki QrBoCedExW

Wholesale Max Tn cheap Nike Air Shoes Shoes yf7gvIb6mY

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.