Shoes Nike Air Running Men Best Buy Max Trainer 1 UqSzMpV
Myydään Kengät Gazelle Originals Viininpunainen Adidas Miehet IbWEHeD29Y
Shoes Nike Air Running Men Best Buy Max Trainer 1 UqSzMpV Shoes Nike Air Running Men Best Buy Max Trainer 1 UqSzMpV
Footscape Nike Anthracite'Nike⁠Snkrs Air 'blackamp; Nm Woven roeWxQdCB Outlet Offers Antennadiner Friday Sales 90 Nike Air Max Womens Black PikuTOXZ

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliTriple Max Feet Nike LookHypebeast On Black 270 Air qALj354R ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Shoes Nike Air Running Men Best Buy Max Trainer 1 UqSzMpV

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comShoes Nike Air Running Men Best Buy Max Trainer 1 UqSzMpV

1212019 Training 6 Sku 15 Team Nike Max Pm Air NoBend tsQhrdCx

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.