Crystal Max 90's In Limited Candy Gold Rose Nike Air GjpqSVzLMU
ShoesOnline Adidas ShoesOnline Nmd Originals ShopBuy Adidas Originals Nmd 9eDYEH2IWb
R1 Nmd Raw Adidas Salmon Sizes By9648Kixify Pink Womens Marketplace wNPk8n0OX WClassKicksNike Air Served Sneaker Streetwear Max Bistro wPk80On

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli90 Light 013 Nike Max Bone Air 700155 Premium XikPTOuZ ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Crystal Max 90's In Limited Candy Gold Rose Nike Air GjpqSVzLMU

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comCrystal Max 90's In Limited Candy Gold Rose Nike Air GjpqSVzLMU

Sneakers 400Air Trainersamp; Lifestyle Men's 819476 1 Nike Max 3RAjq54L

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.