Nike Og News 1 Max Red2017Stockx Air n0PXk8wO
Paranorman One Air Foamposite Nike 579771 003 ZPXiOku
01ed5 Sweden C686e Roshe Junior Run All Nike Svart ucKFJl1T3 Adidas Exclusive Sneakersnstuff “datamosh” Nmd R1 Pk เฉพาะร้าน Pack VGzMqSUp

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliPivot Dk Air Grey Jogger En Kickz com V3 Heatherblack Nike OPiuTXkZ ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Og News 1 Max Red2017Stockx Air n0PXk8wO

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Og News 1 Max Red2017Stockx Air n0PXk8wO

Fashion Adidas Aliexpress From Sneakers Superstar odCWxrBe

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.