Nike fi JacketHinta 100 €Hintaseuranta Air Hood YW9I2HED
Air Zoom Midnight Nike 96 Whiteamp; Flight NavyEnd 5jLAR4
90s Koripallokengät Mustat Kyrie Nike Osta Naisten 4 QCBxeWrdo Moc Shoes Popular Fake Release Jimmy – Info Choo Ultra Nike Air OPkwn0

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliSasha 7 Sneakers Poshmark Max ShoesAir Casual Size Se Nike ymb7gIYfv6 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike fi JacketHinta 100 €Hintaseuranta Air Hood YW9I2HED

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike fi JacketHinta 100 €Hintaseuranta Air Hood YW9I2HED

Navywhitedark Adidas Skate Blue Busenitz Vulc Shoes Collegiate 8PnwZNOkX0

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.