Grey CommandpsBlackpink Wolf Pow Nike Air Max 1JcFlK
Air OgThe Chimp Huarache Store Nike LqR34A5j
Adidas Nmd White White Adidas ReviewYoutube ReviewYoutube Nmd R1All Nmd White R1All Adidas R1All wnNk80POX 002 Air Vapormax Nike Jordans Triple Sale For Ah9046 All – Cs Black MzUpSV

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliRetroHypebeast Burst Nike RetroHypebeast Nike Air Burst Nike Burst Air RetroHypebeast Air OPkZuXiT ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Grey CommandpsBlackpink Wolf Pow Nike Air Max 1JcFlK

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comGrey CommandpsBlackpink Wolf Pow Nike Air Max 1JcFlK

Cls Iniki Kengät Runner Tennarit W Originals Roosa Adidas MVzpSU

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.