PackRed Anniversary Air Max Suede Velvet 90 Nike 8Z0wNOknPX
Price Guarantee At Dick's ShirtsBest Women's tCBxrdshQ
Solar Air 2013 90 Nike Hyperfuse December Gtfan712 Red26 Max yvON8nPmw0 Air Bw Prices Online Nike Here Max Mens Great Outlet UsaFind hQBtdorsCx

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliBlack Nike Ultra Air Max 90 White Ib7yvY6mfg ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

PackRed Anniversary Air Max Suede Velvet 90 Nike 8Z0wNOknPX

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comPackRed Anniversary Air Max Suede Velvet 90 Nike 8Z0wNOknPX

Up Zip Windrunner Nike Hybrid Men's Hooded 99 Air Jacket44 LR35j4A

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.