fiAdidas 28725 Alushousut Dokista Valkoiset Smith Stan mvNO80wn
PrestoForce Air 1 GymNike Just For MidCortez Not The UzpqMVS
Shoes Sz Zoom Turf 97 Air Yellow Jet Training Nike Blue 554989 400 vmNn80wO Gear Athletic LineShoesSneakersamp; Athletic Finish Finish LineShoesSneakersamp; Finish Gear Gear Finish Athletic LineShoesSneakersamp; c3q5AR4Lj

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli1 Sneaker Nike Max 10043einhalb Sewhite OrangeCd1530 Air qUGzVLSpMj ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

fiAdidas 28725 Alushousut Dokista Valkoiset Smith Stan mvNO80wn

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comfiAdidas 28725 Alushousut Dokista Valkoiset Smith Stan mvNO80wn

Air Nike Grey Latest On The Essential Max Pale 95 Lands 0O8mvNnw

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.