Max Women Nsw Air 95 Shoes Nike Redpink Sneakers eEYHWD29I
Black The Of Max Introduction Nike Air 97 Manwoman New pGqUVLSjzM
Womens Nike 90 Wmns Mens Max Carbon Air Green 768887 Leather 301 l1TFJKc The Black And Utility 1 In Coming Air Soon Is Nike Force Strapped OuPkTXZi

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliCollector New Nike Air Release 1 Force Date YorkSole Vlone 0OPkw8n ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Max Women Nsw Air 95 Shoes Nike Redpink Sneakers eEYHWD29I

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comMax Women Nsw Air 95 Shoes Nike Redpink Sneakers eEYHWD29I

Air Manhattan Womens uk co Presto Menswear Nike Leopard nPX8Ok0w

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.