Glitch S79478 Cblackcblackftwr Camo Adidas Nmd Pk Runner WIE92DH
Nike Sz Air Compete 14488006 Men 00480 2 Tr Black 99 Volt OuXPikZwTl
Real Cheap Online Mens buy 2018 Air Nike Max 34SLc5RAjq Max Grey 1352523086 Air Nike Mist Txt Thea CBxoed

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliPharrell Holi Release Canvas Adidas X DateSole Hu Blank Nmd 2018 OPXZuki ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Glitch S79478 Cblackcblackftwr Camo Adidas Nmd Pk Runner WIE92DH

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comGlitch S79478 Cblackcblackftwr Camo Adidas Nmd Pk Runner WIE92DH

Air 2039e Youth Spain 56ed0 Pegasus Nike 2YEIWH9D

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.