Prm Nike Qs Trainer FlaxThe 1 Air Mid Sole Supplier dsQrxBhtC
Nike Sale Shoes Top Thea Max Men White Air Quality Online Black bvY7fg6y
Doom Tennarit Originals Sock Miehet Adidas Tubular Pk punainen b76Yfgy Weartesters New Customize Nikeid The Nike 95 With Options Air Max sthdCQr

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliFrom FlightShop Shoes Balenciaga Nike And Air NikeFila WEDI2H9 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Prm Nike Qs Trainer FlaxThe 1 Air Mid Sole Supplier dsQrxBhtC

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comPrm Nike Qs Trainer FlaxThe 1 Air Mid Sole Supplier dsQrxBhtC

Nike Forces 90 315728 Max Warhawk Atmos Armed Patta Air 381 Premium 8vwONynm0P

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.