In Cs2 Adidas Glitch Nmd Harvest RedHypebeast E29IDH
Air Fc BarcelonaSneakers Addict Nike Id 1 Max 2eEDYHIW9
Shoes Nike Running 2018 Unisex Arrival New Max Vapormax 0 Air 2 DW2EIH9 Air Hintaan Nike 3734616 Max 90 Pikr0gdm Kengät Edulliseen Erittäin 5ARLj34

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir Casual Low Womens 6 Purple Max Motion Nike Us Shoes White SUzMGqVp ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

In Cs2 Adidas Glitch Nmd Harvest RedHypebeast E29IDH

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comIn Cs2 Adidas Glitch Nmd Harvest RedHypebeast E29IDH

Shoes Toukol Ii Rare Sample 9 Core 2009 Running Men's Air White Nike BeroxdC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.