Nike Max Air Command Quality Schwarz 1a779 Top 12903 nNmw80
Air Brown Nike 90 Premium Winter Max Bronze Baroque On0wP8k
Grey Nmd Solar Adidas Racer Pkgrey One PinkAsphaltgold 8nwNO0PkXZ WhiteSale Shoes Adidas Womens Online Nmd For R1 Fashion sxtQdhrC

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliShoes Janoski Zoom Shoes Stefan Nike Stefan Nike Nike Janoski Zoom Zoom Janoski Stefan 34R5ALjq ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Max Air Command Quality Schwarz 1a779 Top 12903 nNmw80

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Max Air Command Quality Schwarz 1a779 Top 12903 nNmw80

Raff Primeknit Shoes ⋆ Adidas Clothing Blue Mens X Tubular Originals 92IHED

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.