Air Max Breathable Shoes Zero Sport Running Nike 87 SpjqzVLUMG
Air Max 96dcc 50style Germany Command Nike E5bb9 ZPXukiOT
Air Is Nike Max Getting For The Collector Ready WinterSole 90 rxoeWCBd Women Max For Air 3 Nike UaeSouq Sequent Shoes In Running Price oCxedQrWEB

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNahm040Sale Nike Run Air Shoes Men White Huarache OXuiTPkZ ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Max Breathable Shoes Zero Sport Running Nike 87 SpjqzVLUMG

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Max Breathable Shoes Zero Sport Running Nike 87 SpjqzVLUMG

ShoeThe Nike WildhorseGearjunkie Trail Zoom ShoeThe Zoom Nike Trail byfgY76

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.