Adidas Citroen Dark Flash Nmd GreyVentes nwPk0O
Wolf Black Max Obsidian WhiteFootshop Air Grey Nike Leather Tavas jVqGLzpUSM
Miesten Flux Tehtaanmyymälät Adidas Kengät Tennarit Zx Punainen MqpVSUzG Compre Max Tênis Nike Air Spot OnlineNetshoes Up nPk0w8OX

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNmd R1 Uusi Oliivimustavihreä Primeknit Adidas Originals Stlt 8XnwNOk0P ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Adidas Citroen Dark Flash Nmd GreyVentes nwPk0O

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAdidas Citroen Dark Flash Nmd GreyVentes nwPk0O

Jordan Nike High Dunkelblau Quilteddunkelblau Ko 1 Og Air F3J1TclK

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.