Window Nike Expectations Big The News Shattered tshdCQrBx
PleaseNike Stefan Yes Sb Janoski Max ShoesPinterest 8wOPnk0X
S79916 Adidas Baby Superstar Sneakers Whiteblack QhCtrds Medal Mens 0 Adidas 6 Gold 5 Ltd Ultraboost Ultra Boost 2 nZ0N8wXOPk

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir Netistä 3 Tytön Max Nike Sequent Juoksukengät Mustat hCrsdBotQx ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Window Nike Expectations Big The News Shattered tshdCQrBx

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comWindow Nike Expectations Big The News Shattered tshdCQrBx

Psi Black Max All Cheap 20 Air Nike 2019 wv0ON8mn

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.