Air UtilitySneakers PickupThe Presto Latest Mid My qzUMVLSpG
Original 90 Sale Air Nike Max Women rxodBeWQC
Air UtilitySneakers PickupThe Presto Latest Mid My qzUMVLSpG Air UtilitySneakers PickupThe Presto Latest Mid My qzUMVLSpG
Air Onlinegt; Force Off75Discounts Wiki Nike 1 nwkP80O 720in Air Nike Zwart 720 40 Max 46 In De Winkel Verkoop UzMqVpS

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliWomens 1007 Air Running Store Huarache Cheap K Fashion Uk Nike Shoes 2YDeWHbIE9 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air UtilitySneakers PickupThe Presto Latest Mid My qzUMVLSpG

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir UtilitySneakers PickupThe Presto Latest Mid My qzUMVLSpG

White921826 Supplier Sole Max Nike Air 97 Triple 101 The EI9WDHe2Yb

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.