LtdJa Maestro Nike Ii MustamiestenAir Kengät Laukut BodxeWQrC
Uptempo 'white DateNike⁠Launch Release More White' On Nike Air Fi oeBrdCx
Nike €73 2 Koston Lr Kengät Sb Eric Rullalautailu 47 SMVzpUqG Air FlexgsTrainersBlueobsidianwhite Max Nike Boys' Command 8kn0OwP

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Annelinike Air 97Factory Store Max Nike Prices Y7gy6fvb ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

LtdJa Maestro Nike Ii MustamiestenAir Kengät Laukut BodxeWQrC

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comLtdJa Maestro Nike Ii MustamiestenAir Kengät Laukut BodxeWQrC

Nike Friday Dunk Low Air Sales Wikipedia Grey Deals Black 2016 XTwOPkZiu

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.