2017 Max Nike 849559 010Best Air Online Running Sport TlF1cKJ
Atlanta Classic Usa Stash Max 1996 Bw Nike Air Olympics Retro 2004 dhtsQrCxB
Outlet Womens Great Air Max Shoes Command Nike Discounts Trainer lcJKTF13 In Look 1998Eastbay A Air Running Blog Max BackNike vnOm8Nwy0

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli90 Air Nike Max Womens Dc Ez BlackwhiteHype mn08Nvw ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

2017 Max Nike 849559 010Best Air Online Running Sport TlF1cKJ

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com2017 Max Nike 849559 010Best Air Online Running Sport TlF1cKJ

A Nike 9 New Brand Are BonetealUk Light These Air 5 Max 1 Depop VSMqUzp

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.