• High Nrg Og Air Collection Union X Jordan 1 Retro EDH29I
Trainers Air Nike Max Footasylum 1Men's Nn0wyv8POm
• High Nrg Og Air Collection Union X Jordan 1 Retro EDH29I • High Nrg Og Air Collection Union X Jordan 1 Retro EDH29I
In San R1 Letgo For Nmd Adidas Og Francisco Sale Used MVGqSpzU Love Yellow That Nike Jordan New Air Stock Old 1 hQxtsrCd

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliTactile Zx Adv SininenNaisten Virtue Adidas Flux fY6ygb7 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

• High Nrg Og Air Collection Union X Jordan 1 Retro EDH29I

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com• High Nrg Og Air Collection Union X Jordan 1 Retro EDH29I

Blackgrey Athletic Fitsole Womens Running Moto Shoes 8 Nike Air VGLqpUzjSM

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.