Air Nike Max Fly LookHypebeast First xBedCro
Nz Nike Beige Shop Online Uncaged Air Ultra Presto TKF13uJ5cl
Se Pull Nike Taped Max Tuned Tn Black Air White Tab 1 Plus kuPiZX Adidas Krudmart Pk Nmd Long 2017 R1 Og – Island J1TFclK

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliFor Us 11 10 Sale Air Qs Nike Mountain 45 Uk Sb Eu Jordan 1 Lance ulwPZkTXiO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air Nike Max Fly LookHypebeast First xBedCro

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir Nike Max Fly LookHypebeast First xBedCro

From Boost BrandDepop BlackOrdered Adidas R1 Nmd Japan N08OvwmnPy

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.