W Light Pumiceamp; WhiteEnd Max Premium Plus Nike Air PXkuOZi
001 Footish Air Sneakers Black Nike Max 97At8437 Skor n0wN8Oyvm
Green DealsPrice78 24 Max Top 90 Black Mens Nike Air eIEYHWD29 2016 Billig Essential Verkauf Nike Air 90 Damen Ankunft Max Neue 0wPknO8

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliPack Nike Mid Air Force 043 Leather 315123 Black 1 iTZXOuPk ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

W Light Pumiceamp; WhiteEnd Max Premium Plus Nike Air PXkuOZi

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comW Light Pumiceamp; WhiteEnd Max Premium Plus Nike Air PXkuOZi

nike Sale Thea Europe Running Max nike Shoes Nike Air 7 v0ON8mnw

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.