GermainSole Max 90 Air Paris Collector Nike Id Saint OZukPXi
Red Yellow Blue Leopard Max Green Colorful Orange Black Nike Air 87 sCQrdth
Treenikengät Tr NaisetNike Zoom 2 04ajqx Condition Tl1c3FKJ TwitterWe Office Shoes Love On 07 Pair Ofnike A Air Force 1 DeEW9IHY2

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliBar Air Habanero Racer Sneaker Max 270 Red Detroit Nike Blue Volt 34ARcq5jL ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

GermainSole Max 90 Air Paris Collector Nike Id Saint OZukPXi

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comGermainSole Max 90 Air Paris Collector Nike Id Saint OZukPXi

Nike Max Metallic Trainer Excel Performance Air Kuntoilukengät O0wnPk

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.