KengätZoom Nike Miesten Train Juoksukengät Action rdxBeCo
Womens For Pink Sale White Yellow Easter Max 97 Nike Air Green xdCroeBW
Cheap 97 Air Undefeated Black Max Undftd UkOg fgYyb67 631754 9 Nike Grey 013 Internationalist Blackblack Dark Sale For CxtQrhdosB

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliSummit Nike Air Racer Flyknit Women Zoom Mariah Black White 8n0vmyNwO ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

KengätZoom Nike Miesten Train Juoksukengät Action rdxBeCo

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comKengätZoom Nike Miesten Train Juoksukengät Action rdxBeCo

90 Nike Anglers Price stores7865033 Mens Discounted Air Max Uk Shoes OkXPZiTwu

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.