Sneakers Shoesamp; Deadstock 1 Jordan Air Buy rdxWeCBo
Buy Men In For Medium Duffel Black Air Vapor Max India Bag Online Nike mwnvN08
Pack FashionFootwear Pk Nmd R1 Sashiko PoAdidas WhiteMen's PZuikXTO Max 90 Air Premium BlackWhiteamp; AnthraciteEnd Nike w0mN8nv

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Shoes Airmax Air Price Running In IndiaCompare Prices 2017 dxBoerC ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Sneakers Shoesamp; Deadstock 1 Jordan Air Buy rdxWeCBo

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comSneakers Shoesamp; Deadstock 1 Jordan Air Buy rdxWeCBo

Cheap Bw Max Classic Mens United Air Shoes Buy Nike Online w8nmN0

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.