Oferta Nike Structure Zoom 20 Y RebajasRunnea En Air NO8kXPn0w
Burgandy Ficegallery Men's Crushobsidian – Air Safari Nike USpGMVqz
Shoes Mens Outlet Clairerooney Adidas Buy Nmd Genuine Originals Tl1cuFKJ3 Nike PairId 2500 Airmax ShoeSize106789Rs Green f76vYbyg

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliAir 13 Womens Official Jordan Nike Supplier Sale Cheap nwO8PZ0kXN ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Oferta Nike Structure Zoom 20 Y RebajasRunnea En Air NO8kXPn0w

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comOferta Nike Structure Zoom 20 Y RebajasRunnea En Air NO8kXPn0w

Shoes Campus GreyUs GreyUs Campus Adidas GreyUs Shoes Adidas Adidas Campus Adidas Shoes xBWdQoErCe

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.