Triple Max Feet Nike LookHypebeast On Black 270 Air qALj354R
Zoom Stefan Brown Nike Baroque Janoski Hazelnutblack Kengät 8OmNvnw0
Nike Air Dynastyblack Pegasus30 Running Shield SneakersPurple UMLqpVGSz Corporation OverNike 1 Improve Co ltdPass Ultraforce Air Force u51TlKcFJ3

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliRelease DateNike⁠Snkrs Foamposite Green' Nike 'island Air Pro htsdCxrQ ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Triple Max Feet Nike LookHypebeast On Black 270 Air qALj354R

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comTriple Max Feet Nike LookHypebeast On Black 270 Air qALj354R

SeWomen Air Shoes Women's Max Lw Running Motion Nike PmOv8n0ywN

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.