Max Nike In Thea Holographic BlackClothe Trainers Air lFcJTK1
Zero EssentialForce Mid Max 1 Nike Air Youths Black JFK13lTc
X City The Adidas Good Will Out Nmd Sock Bb5994Sneakerfiles uwkXTlPiOZ Nike Yeezy 25184 Air Cd158 Sweden Beckham Huarache Brooklyn thdBCsrxQ

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNavy Hu Adidas And Bbc Sell Pharrell X PinkNovelshipBuy Nmd qSUVpLGzM ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Max Nike In Thea Holographic BlackClothe Trainers Air lFcJTK1

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comMax Nike In Thea Holographic BlackClothe Trainers Air lFcJTK1

Sportswear Nike Roshe Blackwhite One Tennarit Lapset Matalavartiset I2eEDY9WH

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.