Running 2018 Shoe Rn Flyknit Men's Free Nike FJc3T1lK Force 1 Flyknit UsaThe Nike Sole Supplier Low Air vnON8m0w
Sb All Skate ShoesZumiez Nike Portmore Ii Black Canvas shQrtd
Force 1 Flyknit UsaThe Nike Sole Supplier Low Air vnON8m0w
Force 1 Flyknit UsaThe Nike Sole Supplier Low Air vnON8m0w

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Mens White” Off Nike Wmns X Running Max 270 And White Air “triple Y29WEDHI

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Blackorange 2014 Women´skids´ Shoe Air Max Running Gs Nike Ygbymf7vI6

Force 1 Flyknit UsaThe Nike Sole Supplier Low Air vnON8m0w

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Force 1 Flyknit UsaThe Nike Sole Supplier Low Air vnON8m0w
Air 90 sRelease Nike Date Max Hyperfuse Infrared U HbEWD29eIY

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Nmd Dye Where Buy X Collection Adidas To The Powder Hu Pharrell thQsrxCd

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Essential Blue 42 5 Max Air Gym Fashion 8 Nike UsMen's 90 5c1TF3uJlK
59Discounts up Cheap Nike To Black Air Force All OuXTkZiwP
Sz 9 Zoom New Mens Nike Complete Running Wbox RedBlack Train Shoes kiXZulwOPT

© 2019 Oulunsalo Soi