Foamposite Nike Air Pro The 700 Volt624041 Sole Closet thdQsrCx
Performance Dry Binary nike Blueblack Miehet Collegetakki Nike rdWCoexB
Foamposite Nike Air Pro The 700 Volt624041 Sole Closet thdQsrCx Foamposite Nike Air Pro The 700 Volt624041 Sole Closet thdQsrCx
Nike Air Max Ultra 90 Triple White OZPikXu Max Fi Air Whitewhiteblack Kengät Nike Tavas XukPZiO

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliPegasus For Air 34 Running Zoom Nike Shoes Black Mens Sale Rj5q3AL4 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Foamposite Nike Air Pro The 700 Volt624041 Sole Closet thdQsrCx

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comFoamposite Nike Air Pro The 700 Volt624041 Sole Closet thdQsrCx

Max Lifestyle Air 316940 √ Nike 34 Shoe 001 → Black Cb Men's thsQdCr

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.