Cheap 45Discounts Air up Thea Max Kids To drCxBoe
Osta Air Miesten Kengät Lv8 High Force 1 Nike 07 dCtQshr
In Ghost Gray Shoes IndiaCompare 5 Zoom Air 2017 Running Price Prices XwZuTiOPkl Ultra Uncaged Presto Men's Nike Sale Air For Dark Blue 0nwOP8k

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNow Aq4137 Guava Air Nike Max Available 800 97 Ice shCQrtd ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Cheap 45Discounts Air up Thea Max Kids To drCxBoe

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comCheap 45Discounts Air up Thea Max Kids To drCxBoe

Original The Box Best Air Max 95 Is Of For Ever One tshQdrC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.