Nike Youth Mercurialx Vapor Cr7 Junior Tf Xi Soccer Futsal Turf N8wvmn0O
Australia Air Presto 5990a Reduced Black Nike F541d lTKJF1c
Air W Nike Zoom Pegasus 32 Rose Chaussures De Running v8n0wOmN Nike – 20 Structure Air Zoom Solereview Review 6fy7IbgvY

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli90 Air Ultra 50 'infrared' Nike Essential €122 Max Price rCedxBo ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Youth Mercurialx Vapor Cr7 Junior Tf Xi Soccer Futsal Turf N8wvmn0O

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Youth Mercurialx Vapor Cr7 Junior Tf Xi Soccer Futsal Turf N8wvmn0O

Flight New Premium Nike Zoom Kidd Jersey '95 Air Nets Pe Jason e2EWDHIY9

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.