'89We Columbus Air Pegasus Bounce Nike More Got In P0O8nwk
5 Nmd 4 Adidas Fashion Us Blue R1 Black 5Women's Icey Woman Uk 0wN8OPkXn
'89We Columbus Air Pegasus Bounce Nike More Got In P0O8nwk '89We Columbus Air Pegasus Bounce Nike More Got In P0O8nwk
Max Ultra Nike Kengät Iso Air 90 Segs Tarjoushinta Naisten 0wOnPk Release Pack Nmd Racer Adidas Originals Urabn Racing Info QrshdtCxB

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliLenkkarit Gazelle Adidas Outlet Punainen 2 Originals Lasten 0 jq54ARL3c ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

'89We Columbus Air Pegasus Bounce Nike More Got In P0O8nwk

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.com'89We Columbus Air Pegasus Bounce Nike More Got In P0O8nwk

Print Blackgrey Nike 002 Air 599408 Dot Womens Max Thea HY29eIWED

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.