Air 6 Nike Retro Jordan Black CatEnd 8vN0mnwO
Musta Nike Air Thea Mid Naiset Max Sail Korkealaatuisesta Wmns 2WDHI9E
Max Nike Para Homem Sapatilhas Full De Ride Air Tr 1 5 Treino LqSjMzVpUG Men'swomen's Cheap Trainers Max Sale Classic For Nike Air Bw QWrBoedxC

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike Air 95 Max Cheap WomensZero Yybf67g ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air 6 Nike Retro Jordan Black CatEnd 8vN0mnwO

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir 6 Nike Retro Jordan Black CatEnd 8vN0mnwO

Gym Deals27Off Ultra Mens Nike Hot Run Red Huarache Air 8wyNO0vmn

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.