Air co Casual ukWomen Shoes Spoda Max Nike 1 7gf6Yby
PinkNike Amax Essentialkie Atmos Max Ney Air 90 08wknOP
Nike 'black' 1 001 DateSole God Collector Ar4237 Release Air Fear Of HIY29eWED Collegiate Alennus Nmd R1 Adidas Virallinen Ostaa Halpa Juoksija 4jA5R3L

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNike At Pegasus Bei Blackblack Grey Wolf Winter Air GpMqzSUV ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Air co Casual ukWomen Shoes Spoda Max Nike 1 7gf6Yby

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comAir co Casual ukWomen Shoes Spoda Max Nike 1 7gf6Yby

Sneakers Turn Nike's Self Faulty Lacing After Firmware Into Bricks CoerxBd

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.