White 1 Low Force In Air Nike Lyst nXk8P0wO
Ii Hunt Intersport The On Superstar Tennarit Adidas 5LR4jA
Freaker Air Run Nike Women Utility Huarache Sneaker UzMSVp Pegasus Shoes Classic 34 Wmns Sneakers Air Running Nike Zoom Women 2DYH9IWE

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliNmd Adidas Tonot 14 To 2019Runrepeat Reasons cs2 Primeknitapr Buy e2IYH9WED ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

White 1 Low Force In Air Nike Lyst nXk8P0wO

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comWhite 1 Low Force In Air Nike Lyst nXk8P0wO

2016 Mastermind Adidas JapanmmjNmd Unboxing X Xr1 Originals rQdxWCoeB

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.