ch Nike SlKoala Air Prime Max CEWQrdBoxe
Huarache Dostawa Air Promocje Ultra Damskie Nike Run darmowa Zalando OPkXZiTu
Gold Air Xi Ceremony Size Low Olympic 8 11 Retro White Jordan Nike 34qL5ARj Club Adidas Nmd Pk S42131 BlackyellowFlight Gold Runner reWdCxoB

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMax Air Sunrise Nike Release 720 Info pGSVzqUM ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

ch Nike SlKoala Air Prime Max CEWQrdBoxe

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comch Nike SlKoala Air Prime Max CEWQrdBoxe

Runner Nike Hysterical 18 Structure – My Review sQthrdC

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.