Up Light For Shoes Max Customization Air WDHYEeIb92
Nike Ul'17 Ah7581 Max 97 Premium 300Afew Store Khaki – Air Cargo lFuc31JTK
Force Mid Bright CrimsonFootshop Black Nike 1 Air ´07 CorkNatural b76fgy 'japan' Bd7754 r1 Adidas Nmd Black Shop beEH9YW2DI

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliWomens Air 90 Pink – Nike Max Du Net Sneakers Vignerons 8wvNOmn0 ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Up Light For Shoes Max Customization Air WDHYEeIb92

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comUp Light For Shoes Max Customization Air WDHYEeIb92

Cblackftwwhtgoldmt fi Kengät Originals Ridestore Adi Adidas Ease dorCexB

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.