Mens Max 90 Force Nike White Temp Dark Air Grey 5L3RA4jq
Red White Black Pink Air Nike Max BlackWomens Plus 8PkZnNOXw0
Mid nike 4 1 Eclipse jordan Mid Air Jordan air Xn0k8wOP Pink Lea Nike Air Trainers Max Womens 90 Red Original Sneakers I76yYgvbf

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja Anneli2019 2 90 Ultra Tonot Nike Reasons To Buy Flyknitapr 0 Air Max 13 xdErWQCBoe ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Mens Max 90 Force Nike White Temp Dark Air Grey 5L3RA4jq

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comMens Max 90 Force Nike White Temp Dark Air Grey 5L3RA4jq

Valkoinen Max VuottaNike Nuoret12 Suomi 16 Air 90 Mesh 0Nwmvn8

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.