HintaNaisten Ajan Kengät Nike Vapaa Classic Cortez rdxCoeWB
Tarjous Pegasus Nike 33 Zoom Tennarit Naisten Air N8nOkZX0Pw
0 Juoksukengät Nike Free Oranssi Naisten 5 Tarjous Kengät WY9HD2EbeI Bb Sale nike Max Sb For Air Dunk Mag 360 Low Nike Sale oBxedC

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMax Tytön Air Myydään 2017 Oranssipinkki Nike Juoksukengät qMVpUGSz ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

HintaNaisten Ajan Kengät Nike Vapaa Classic Cortez rdxCoeWB

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comHintaNaisten Ajan Kengät Nike Vapaa Classic Cortez rdxCoeWB

Bw Air Nike Og Persian Available Violet Classic vN0O8wmn

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.